Bliv en del af den digitale transformation, så dig og din virksomhed bliver rustet til den digitale fremtid

Når du har gennemført vores uddannelse i Digital Strategi & Transformation, vil du besidde en lang række unikke kompetencer og have opnået 20 ECTS på en akkrediteret akademiuddannelse. 

 

Digitalt mindset

Vores uddannelsesprogram hjælper dig med at udvikle et digitalt mindset og dermed give dig de vigtigste digitale kernekompetencer.

Digital nøglespiller

Bliv digitalt moden til at kunne navigere og skabe værdi på den digitale scene. Bliv digital nøglespiller i din nuværende eller fremtidige virksomhed.

Lima01.jpg

organisatorisk uundværlig

Står din virksomhed og mangler de nødvendige digitale kompetencer for at skabe vækst, så har du nu mulighed for at træde frem og positionere dig digitalt stærkt.

Undervisere

Læs om vores yderst kompetente undervisere fra Tokerød Plus og LedelsesAkademiet

Harald Tokerød
Strategisk rådgiver og partner i Tokerød Plus

Harald har 15 års erfaring med forretningsudvikling, organisationsudvikling og digitalisering. Han er ekspert i digitalisering og det digitale lederskab. Harald insisterer på, at der arbejdes strategisk, praksisnært og holistisk på tværs af organisationen, hvor den menneskelige og organisatoriske del af digitaliseringen vægtes ligeligt.

Jens Christian Kristiansen
Chefkonsulent og underviser ved LedelsesAkademiet

Jens Christian er Cand. Merc. i strategi og ledelse og har igennem 25 år arbejdet med ledelse. I de sidste godt 10 år som ledelseskonsulent, bl.a. inden for området proces- og kvalitetsoptimering og Lean.

Thomas Olsen
Strategisk rådgiver og partner i Tokerød Plus

Thomas har mere end 15 års erfaring med forretningsudvikling, innovationsledelse samt at kombinere ”Voice of the Customer” og ”Voice of the Employee” med forretningsvisionen. Han har en stærk passion for Digitalisering, Customer Centric baseret forretningsudvikling og insisterer på, at se business cases for de digitale indsatser.

Grimur Fjeldsted
Innovationsspecialist og partner i Tokerød Plus

Grimur har en corporate baggrund - senest som Head of Digital Innovation ved ECCO. Han er ekspert i digital transformation, strategi og innovationsledelse. Grimur har skabt high performance teams og platforme internationalt. Tidligere global Social Media Manager og derudover en anerkendt keynote speaker, rådgiver og entrepreneur.

HVEM HENVENDER UDDANNELSEN SIG TIL?

 

Uddannelsen henvender sig til alle, der har interesse i virksomhedens digitale strategi. Det kunne f.eks. være ledere, marketingmedarbejdere eller HR-medarbejdere i både det private og offentlige erhvervsliv. 

AKKREDITERET UDDANNELSE I DIGITAL STRATEGI OG TRANSFORMATION

Enhver virksomhed befinder sig i en digitaliseringsproces, hvad enten den er et aktivt tilvalg eller kommet ufrivilligt. Det bedste udgangspunkt er at tage konkret stilling til, hvilken form for digitalisering ens virksomhed skal gennemgå, da der er markante konkurrencemæssige fordele og gevinster at hente for de organisationer, der vælger den rette kurs for den digitale omstilling.

 

Uddannelsessted

Tokerød Plus

Kochsgade 31D, 2. sal

5000 Odense C

 
 

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os.